MIT

Nahajate se: Domov O nas

O nas

Rate this item
(2 votes)

O podjetju:

Smo majhno družinsko podjetje (s.p.), za katerega velja zlato pravilo, da »projekt za nas ni zaključen, dokler stranka ne izjavi, da je zadovoljna«. Naši skromni začetki s 360 Virtualnimi Panoramami segajo v leto 2010 in od takrat so naše najboljše reference občine po Sloveniji, za katere smo naredili 360 Virtualne Panorame, FotoPanoramske (sestavljene) fotografije in več sto fotografij, ki jih občine hranijo v svojih »arhivih«. Nekaj fotografij je bilo objavljeno tudi v knjigi ZELENA SLOVENIJA.

Seveda pa za vas naredimo tudi virtualne sprehode, dodamo besedilo v slovenskem ali tujem jeziku ter ozadju dodamo prijetno glasbo ali petje ptic.

Kaj je 360 Virtualna Panorama?

S posebno fotografsko in programsko opremo fotografije združimo tako, da dobimo občutek kot da se nahajamo v samem prostoru ali kraju.
Medtem ko se z miško preprosto sprehajamo po sliki, dobimo občutek, da se dejansko nahajamo v samem kraju ali prostoru.

Prednosti 360 Virtualne Panorame

Ali se vam je že zgodilo, da ste si ogledovali hotelsko sobo, restavracijo, športno dvorano ali nek kraj in bili potem, ko ste prišli tja, zelo razočarani? Upamo, da ne. Ko vašo spletno stran obiščejo vaši potencialni gosti, si lahko ogledajo prostore in tako dobijo občutek, da bodo, ko bodo dejansko prišli v hotel, muzej ali restavracijo, imeli občutek, da so tu že bili.

Komu so namenjene 360 Virtualne Panorame?

Po zadnjih statističnih podatkih lahko ugotovimo, da je turizem v vedno večjem porastu. Z njim so povezane številne druge dejavnosti. Danes se življenje odvija z neverjetno naglico in tudi turisti si v kratkem času želijo ogledati čim več znamenitosti in krajev. Seveda pa se morajo na to pripraviti in katalogi in brošure niso več dovolj. Obiskovalcem moramo za enak denar ponuditi več. To pa bomo lahko storili le, če jim omogočimo, da se že pred samim odhodom na dopust, krajši izlet ali poslovno pot lahko v čim krajšem času dobro informirajo o kraju, kamor so namenjeni.

Zato 360 Virtualne Panorame priporočamo:

  • občinam in Turistično informacijskim centrom,
  • letališčem, avtobusnim in želežniškim postajam, informacijskim centrom, hotelom, motelom, gostilnam, restavracijam, muzejem, športnim dvoranam,
  • javnim ustanovam, nepremičninskim podjetjem.

Zaključek

Če želite v letošnjem ali naslednjih letih svoj dobiček povečati, potem nas kontaktirajte. In zakaj ravno nas, »ker projekt za nas NI zaključen, dokler stranka ne reče, da je zadovoljna« in zato ker pri nas VEDNO dobite več kot boste plačali.

 

 

Read 7435 times

Informacije

Mestna info točka
Srednje Bitnje 17
4209 Žabnica, SLOVENIJA

Tel.:+386 (0)40 29 49 66
Web:
http://www.mestna-infotocka.si

Pripnite sliko na Pinterest

Nahajate se: Domov O nas